supremum εκδόσεις

supremum εκδόσεις
Με σεβασμό στον Συγγραφέα ως βασικό και αναντικατάστατο κρίκο δημιουργίας ενός βιβλίου

Εισαγωγή στη Μαθηματική Ανάλυση. τόμος Α

Εισαγωγή στη Μαθηματική Ανάλυση. τόμος Α
Συναρτήσεις- Όρια- Συνέχεια

τόμος Β

τόμος Β
Γενικά Διαγωνίσματα Μαθηματικών

Γενικά Διαγωνίσματα Μαθηματικών

Γενικά Διαγωνίσματα Μαθηματικών
κυκλοφόρησε

«Δεν μπορώ να βρω ησυχία

που την ψυχή μου κτήμα έχει!

Δεν μπορώ στην ηρεμία!!

Διαρκώς να προχωράω πρέπει!!!»

Karl Marx....

.

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

 



Σε λίγες μέρες κυκλοφορεί από τις εκδόσεις supremum  το καινούργιο βιβλίο του Βασίλη Κουγιουμτσιάδη

Εισαγωγή στη Μαθηματική Ανάλυση. Τόμος Α

Συναρτήσεις- Όρια – Συνέχεια.

Είναι βιβλίο θεωρίας,  χωρισμένο σε διδακτικές ενότητες.  Φτάνει  μέχρι τη Συνέχεια σε κλειστό διάστημα.

Βιβλίο που απευθύνεται κυρίως σε Μαθητές και Νέους Συναδέλφους Μαθηματικούς και πρωτοετείς φοιτητές.

Αλλά και σε όλους τους Συναδέλφους Μαθηματικούς, που τα τελευταία χρόνια, με αφορμή την αλληλοτροφοδότηση των ιδεών μας και την ανταλλαγή των διδακτικών εμπειριών μας, συναντήθηκαν οι τροχιές μας,  κι αυτή η συνάντηση μας έκανε όλους σοφότερους, μας βοήθησε να αντιληφθούμε τα λάθη μας και μας απογείωσε στον κοινό σκοπό και στόχο: της Αναβάθμισης της Μαθηματικής Παιδείας στην πατρίδα μας και την κατάκτηση της βαθιάς Μαθηματικής Γνώσης από τους μαθητές μας.

Εκτός όλων των άλλων, το καινούργιο βιβλίο,  περιλαμβάνει στο εισαγωγικό κεφάλαιο 0,  όλες τις απαραίτητες γνώσεις από προηγούμενες τάξεις ( που όπως έχουμε διαπιστώσει,  η άγνοια τους, από μεγάλη μερίδα των μαθητών μας, αποτελεί τροχοπέδη στην απρόσκοπτη παρακολούθηση και κατάκτηση του μαθήματος της Μαθηματικής Ανάλυσης)

Το βιβλίο είναι διδακτικό με την παλιά έννοια του όρου: Το ανοίγεις και κάνεις μάθημα.

Με αναλυτικά λυμένα παραδείγματα και όλες τις προτεινόμενες ασκήσεις αναλυτικά λυμένες, όπως και τα δυο προηγούμενα βιβλία μου άλλωστε.

Στις 672 σελίδες του πρώτου τόμου, γίνεται αναλυτική παρουσίαση της Θεωρίας της Μαθηματικής Ανάλυσης,  με πλήθος παραδειγμάτων, σχολίων και παρατηρήσεων που συνοδεύουν την κάθε θεματική ενότητα. Και βέβαια το κύριο μέρος του βιβλίου αποτελείται από υποδειγματικά και αναλυτικά λυμένες πρωτότυπες ασκήσεις.

Ο δεύτερος τόμος θα είναι: Διαφορικός Λογισμός και ο τρίτος: Ολοκληρωτικός Λογισμός και 10 νέα Διαγωνίσματα. Μέχρι τέλος Μάρτη θα κυκλοφορήσουν!

 

Λίγα Λόγια για τις εκδόσεις Supremum

Supremum: εκδόσεις Μαθηματικών Συγγραμμάτων.

@supremumbooks

https://www.facebook.com/profile.php?id=100087589874244


Με σεβασμό στον Συγγραφέα ως βασικό και αναντικατάστατο κρίκο δημιουργίας ενός βιβλίου

 

Η πρόσφατη εκδοτική μας παρέμβαση, έρχεται ως ολοκλήρωση της τριαντάχρονης πορείας μας στη Μαθηματική Εκπαίδευση. Με καινούργιο εφεξής όχημα τις εκδόσεις supremum που στόχο έχουν την πιο ουσιαστική και την πιο επαγγελματική παρέμβαση στις επιστημονικές εκδόσεις και όχι μόνο.

Με σεβασμό πρωτίστως στον Συγγραφέα και στα συγγραφικά του δικαιώματα, σε μια περίοδο που κυριαρχεί η στυγνή αντίληψη του κέρδους και η εξευτελιστική αμοιβή του παραγωγού του έργου, εμείς στις εκδόσεις supremum, επιμένουμε να είμαστε ρομαντικοί, στα χνάρια των πρώτων τυπογράφων, προσηλωμένοι στην Αρχή, ότι ένα Μαθηματικό Κείμενο, πρωτίστως είναι μια πρωτοπόρα καλλιτεχνική δημιουργία και έτσι ακριβώς πρέπει να αντιμετωπίζεται από όλους τους συντελεστές παραγωγής και διάθεσης Μαθηματικών Συγγραμμάτων.

 

Μείνετε συντονισμένοι …..

 

ο Α τόμος θα κυκλοφορήσει τέλος Γενάρη. 

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: